مقاله بررسی امکان جایگزینی ساکارز با سوکرالوز و مالتودکسترین در تهیه کیک اسفنجی کم کالری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی امکان جایگزینی ساکارز با سوکرالوز و مالتودکسترین در تهیه کیک اسفنجی کم کالری دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی امکان جایگزینی ساکارز با سوکرالوز و مالتودکسترین در تهیه کیک اسفنجی کم کالری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی امکان جایگزینی ساکارز با سوکرالوز و مالتودکسترین در تهیه کیک اسفنجی کم کالری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی امکان جایگزینی ساکارز با سوکرالوز و مالتودکسترین در تهیه کیک اسفنجی کم کالری :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
در این پژوهش اماکن جایگزینی ساکارز با سوکرالوز و مالتودکسترین در درصدهای مختلف برای تهیه کیک اسفنجی کم کالری مورد تحقیق و پژوهش قرار گرفت. صفات فیزیکی کیک توسط تست تجزیه ی نیم رخ بافت برشی 0TPA)، تست برش، تست پانچ، تست تخلخل، اندیس قهوه ای شدن و ارزیابی حسی اندازه گیری شد. در تست تجزیه نیم رخ بافت برشی، فاکتورهای سختی، فنریت، چسبناکی، صمغیت و اندیس جویدنی بودن مورد بررسی قرار گرفت که در مجموع نشان دهنده ی نزدیک بودن بافت نمونه های تولید شده با بافت نمونه ی شاهد بود که البته در طول زمان نگهداری، محصول دچار تغییراتی در جهت یاتی آن گردید که سرعت بیاتی در نمونه های جایگزینی به مراتب بیشتر بود. تست برش و پانج مغز و پوسته، بیشترین نیرو در روز اول م تعلق به نمونه ی شاهد بود و مابقی اختلاف معنی دار نداشتند (p<0.5) و به مرور زمان نیروی لازم برای برش سایر نمونه ها نسبت به نمونه ی شاهد با سرعت بیشتری افزایش یافت. تست تخلخل نشان داد که با افزایش میزان جایگزینی، تخلخل کیک کاهش می یابد . در ارزیابی حسی فاکتورهای رنگ، طعم، بافت و پذیرش کلی بررسی شد، نتایج حاصل به همراه نتایج حاصل از تست اندیس قهوه ای شدن نشان داد که نمونه های تولید شده، بافتی مشابه بافت نمونه شاهد داشته و توانایی عرضه به جای نمونه ی شاهد را دارند. در نهایت با توجه به تست های انجام شده و نتایج حاصل از آنها مشخص شد امکان جایگزینی ساکارز با سوکرالوز و مالتودکسترین تا ۵۰ درصد اماکن پذیر می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.