مقاله مروری بر اربرد میکروفیلتراسیون در صنعت غذا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر اربرد میکروفیلتراسیون در صنعت غذا دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر اربرد میکروفیلتراسیون در صنعت غذا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر اربرد میکروفیلتراسیون در صنعت غذا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر اربرد میکروفیلتراسیون در صنعت غذا :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
میکروفیلتراسیون یکی از تکنیک های جداسازی غشایی است که به میزان وسیعی در صنایع دارویی، شیمیایی و غذایی استفاده می شود و از نظر تکنولوژی غشایی، بین ا ولترافیلتراسیون و فیلترهای معمولی قرار دارد. این تکنیک یکی از روش های استریلیزاسیون سرد می باشد. بنابراین در آن از آسیب های گرمایی به محصول جلوگیری می شود و کیفیت نهایی محصول بهبود می یابد. در مقاله حاضر مطالعات انجام شده در رابطه با کاربرد این تکنیک در صنعت لبنیات، تولید آب میوه ها، صنایع آب معدنی، صنعت نشاسته، تصفیه شربت نیشکر و چغندرقند و تصفیه سرکه بررسی گردیده که در بسیاری از موارد بهبود کیفیت و افزایش راندمان محصول نهایی گزارش شده است. بنابراین با توجه به مزایای کاربرد میکروفیلتراسیون می توان آن را به عنوان یک تکنیک نوین و دارای اهمیت چشمگیر در فرآوری و تولید محصولات غذایی تلقی نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.