مقاله کاربرد تکنیکهایی بر اساس اندازه گیری ظرفیت الکتریکی در صنایع غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد تکنیکهایی بر اساس اندازه گیری ظرفیت الکتریکی در صنایع غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد تکنیکهایی بر اساس اندازه گیری ظرفیت الکتریکی در صنایع غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد تکنیکهایی بر اساس اندازه گیری ظرفیت الکتریکی در صنایع غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد تکنیکهایی بر اساس اندازه گیری ظرفیت الکتریکی در صنایع غذایی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
بیشتر مواد غذایی از موادی که در برابر جریان الکتریکی عایق هستند، تشکیل شده اند. مواد غذایی نارسانا شامل موادی مانند: روغن ها، چربی ها، غلات خشک و برخی از محصولات مانند شکلات، کره و ; ه ستند. کاربرد سنسورهای خازنی نظارت بر یکنواختی محصولات در حین انتقال به صورت آنلاین، اندازه گیری رطوبت محصولات، نظارت بر جریان دوفاز و محاسبه وزن با سرعت بالا و ; است. یکی از جذاب ترین تکنولوژی های اندازه گیری ظرفیت خازن، نمایش ظرفیت مخازن بسته است. این تکنیک با عنوان پرتونگاری خازن الکتریکی (ECT) شناخته می شود که برای اندازه گیری و نمایش شدت توزیع دو مایع مفید است. در این مقاله سعی شده است به مفاهیم اساسی خازن های الکتریکی، اندازه گیری دی الکتریکی، تکنیکهایی فاز تحقیقاتی و کاربرد این تکنیک ها برای آزمایش و نظارت بر مواد غذایی پرداخته شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.