مقاله اثر آلاینده های صنعتی در مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
17 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر آلاینده های صنعتی در مواد غذایی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر آلاینده های صنعتی در مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر آلاینده های صنعتی در مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر آلاینده های صنعتی در مواد غذایی :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
جیوه از طریق آلودگی صنعتی محیط، وارد موادغذایی می گردد. جیوه بدلیل چربی دوستی براحتی وارد زنجیره غذایی حیوانات دریایی می شود. جیوه در ته نشست های رودخانه ها به ترکیب بسیار سمی متیل جیوه تبدیل می گردد. تشکیل دی متیل جیوه که ماده فرارتری است در PH قلیایی وتشکیل متیل جیوه که فراریت کمتری دارد در PH اسیدی انجام می پذیرد. در بافت های حیوانی ممکن است متیل جیوه در حدود ۹۹ % جیوه موجود ) را تشکیل دهد. ) ۱ حداکثر مقدار مجاز برای ماهی ppm 0/5 می باشد .بیشترین مقدار آن در ماهی تن ppm 0/86 الی ۰/۳۳ وشمشیرماهی ۰/۸۸ppm الی ۱ بوده که از جمله دلایل آن می توان به شکاری بودن و زندگی طولانی آن اشاره نمود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.