مقاله تأثیر مدیریت بحران در کاهش آسیب پذیی کالبد شهر در برابر زلزله با استفاده از GIS (نمونه موردی: شهر بیرجند)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر مدیریت بحران در کاهش آسیب پذیی کالبد شهر در برابر زلزله با استفاده از GIS (نمونه موردی: شهر بیرجند) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر مدیریت بحران در کاهش آسیب پذیی کالبد شهر در برابر زلزله با استفاده از GIS (نمونه موردی: شهر بیرجند)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر مدیریت بحران در کاهش آسیب پذیی کالبد شهر در برابر زلزله با استفاده از GIS (نمونه موردی: شهر بیرجند)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر مدیریت بحران در کاهش آسیب پذیی کالبد شهر در برابر زلزله با استفاده از GIS (نمونه موردی: شهر بیرجند) :

تعداد صفحات:۱۸
چکیده:
آسیب پذیری شهرها از مخاطرات محیطی در کشورهای دارای محیط طبیعی، پرمخاطره، به چالشی مهم برای علوم شهرشناسی، مدیریت، علوم مهندسی و برنامه ریزی شهری تبدیل شده است. از ضروری ترین اقدامات و اهداف در زمینه سوانح و حوادث طبیعی، به کارگیری اصول مدیریت بحران به منظور کاهش خسارات، آمادگی، مقابله، بازسازی و بازتوانی (امداد و نجات) است. بنابراین مدیریت بحران فرایندی پویا در قالب اقداماتی سنجیده می باشد. این وضعیت نیازمند توجه بیشتر به مقوله مدیریت بحران در این شهر و همچنین مسئولین درامر برنامه ر یزی شهری می باشد. پژوهش مربوطه شهر بیرجند را از نظر مدیریت بحران تأکید بر زلزله جهت کاهش آسیب ذیری کالبد شهر را مورد توجه قرار داده است. مقاله حاضر بر اساس روش توصیفی- تحلیلی و روش گردآوری به صورت اسنادی، کتابخانه ای است. با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS مبادرت به شناسایی نقاط زلزله خیز و خطوط گسل در این شهرستان نموده است. همچنین در ان به مسائل و مشکلات مدیریت بحران و اقدامات لازم مورد بررسی قرار گرفته استو هدف این است که با تأکید بر مدیریت بحران و لزوم نقش برنامه ریزان شهری در کاهش اسیب پذیری شهر در برابر زلزله، اقدامات اجرایی صحیح توسط آنها و همچنین چاره اندیشی و مدیریت اتخاذ شده در جهت طرح ریزی های بافت فرسوده شهر و نوسازی و بهسازی و همچنین بررسی و گسترش ساخت و سازهای استاندارد در سطح شهر بکار گرفته شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.