مقاله تأثیر محلول پاشی نانو ذرات آهن و روی بر فعالیت برخی آنزیم های آنتی اکسیدانی گندم تحت تنش شوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر محلول پاشی نانو ذرات آهن و روی بر فعالیت برخی آنزیم های آنتی اکسیدانی گندم تحت تنش شوری دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر محلول پاشی نانو ذرات آهن و روی بر فعالیت برخی آنزیم های آنتی اکسیدانی گندم تحت تنش شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر محلول پاشی نانو ذرات آهن و روی بر فعالیت برخی آنزیم های آنتی اکسیدانی گندم تحت تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر محلول پاشی نانو ذرات آهن و روی بر فعالیت برخی آنزیم های آنتی اکسیدانی گندم تحت تنش شوری :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظور بررسی تاثیر تنش شوری و محلول پاشی نانو ذرات اکسید آهن و روی بر میزان فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی سوپراکسیددسموتاز و کاتالاز گندم، آزمایشی گلدانی اجرا شد. تیمارهای آزمایش شامل دو رقم گندم، تجن حساس به شوری و کویر مقاوم به شوری ،سه سطح شوری صفر، ۵۷ و ۱۷۱ میلیمولار و شش سطح محلولپاشی شاهد، اکسید آهن، اکسید روی، نانواکسید آهن، نانواکسید روی ومخلوط نانواکسید آهن و روی بود. تنش شوری و محلول پاشی تاثیر معنی داری بر میزان فعالیت این آنزیم ها داشت. همچنین میزان فعالیت این دو آنزیم در رقم کویر تحت تنش شوری بیش از رقم تجن افزایش یافت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.