مقاله تأثیر محلول پاشی نانو ذرات آهن و روی بر فعالیت برخی آنزیم های آنتی اکسیدانی گندم تحت تنش شوری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر محلول پاشی نانو ذرات آهن و روی بر فعالیت برخی آنزیم های آنتی اکسیدانی گندم تحت تنش شوری دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر محلول پاشی نانو ذرات آهن و روی بر فعالیت برخی آنزیم های آنتی اکسیدانی گندم تحت تنش شوری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر محلول پاشی نانو ذرات آهن و روی بر فعالیت برخی آنزیم های آنتی اکسیدانی گندم تحت تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر محلول پاشی نانو ذرات آهن و روی بر فعالیت برخی آنزیم های آنتی اکسیدانی گندم تحت تنش شوری :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظور بررسی تاثیر تنش شوری و محلول پاشی نانو ذرات اکسید آهن و روی بر میزان فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی سوپراکسیددسموتاز و کاتالاز گندم، آزمایشی گلدانی اجرا شد. تیمارهای آزمایش شامل دو رقم گندم، تجن حساس به شوری و کویر مقاوم به شوری ،سه سطح شوری صفر، ۵۷ و ۱۷۱ میلیمولار و شش سطح محلولپاشی شاهد، اکسید آهن، اکسید روی، نانواکسید آهن، نانواکسید روی ومخلوط نانواکسید آهن و روی بود. تنش شوری و محلول پاشی تاثیر معنی داری بر میزان فعالیت این آنزیم ها داشت. همچنین میزان فعالیت این دو آنزیم در رقم کویر تحت تنش شوری بیش از رقم تجن افزایش یافت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.