مقاله ارزیابی صفات مرتبط با کیفیت دانه درلاین های اینبرد نوترکیب گندم درشرایط تنش خشکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی صفات مرتبط با کیفیت دانه درلاین های اینبرد نوترکیب گندم درشرایط تنش خشکی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی صفات مرتبط با کیفیت دانه درلاین های اینبرد نوترکیب گندم درشرایط تنش خشکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی صفات مرتبط با کیفیت دانه درلاین های اینبرد نوترکیب گندم درشرایط تنش خشکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی صفات مرتبط با کیفیت دانه درلاین های اینبرد نوترکیب گندم درشرایط تنش خشکی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظورمطالعه اثرتنش خشکی برخصوصیات مرتبط باکیفیت نانوایی گندم ازمایشی با ۱۶۹ لاین اینبرد نوترکیب گندم دردوشرایط تنش آبی و بدون تنش درقالب دوطرح لاتیس جداگانه تنش خشکی و شاهد هرکدام بادوتکرار انجام شد محتوای پروتئین حجم رسوب زلنی حجم نان سختی دانه میزان جذب آب میزان رطوبت و وزن هکتولیتر ازجمله صفات اندازه گیری شده بودند نتایج نشان داد که خصوصیات کیفی گندم نان تحت شرایط تنش خشکی بدلیل افزایش میزان پروتئین درلاین های حساس و تاحدودی درلاین های متحمل افزایش یافت نتایج تجزیه واریانس نشان داد که لاین های اینبرد گندم برای همه صفات تفاوت معنی داری بایکدیگر داشتن لاین های متحمل درکلیه صفات به جز میزان جذب آب تفاوت معنی داری ازلحاظ آماره T درشرایط تنش و بهینه نشان ندادند تنش خشکی بدلیل افزایش پروتئین باعث کاهش میزان جذب آب درلاین های متحمل ازشرایط بهینه به تنش شد درحالیکه درلاین های حساس آماره t برای همه صفات معنی دار شد ازلاینهای باکیفیت نانوایی بالا میتوان دربرنامه های به نژادی درجهت بهبود کیفیت نانوایی استفاده نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.