مقاله رشدگیاهچه کنجدSesamum indicum تحت شرایط شوری و دماهای مختلف
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله رشدگیاهچه کنجدSesamum indicum تحت شرایط شوری و دماهای مختلف دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله رشدگیاهچه کنجدSesamum indicum تحت شرایط شوری و دماهای مختلف کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رشدگیاهچه کنجدSesamum indicum تحت شرایط شوری و دماهای مختلف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله رشدگیاهچه کنجدSesamum indicum تحت شرایط شوری و دماهای مختلف :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
بهمنظور بررسی سطوح تحمل به شوری و تاثیردماهای مختلف بروی جوانه زنی و رشدگیاهچه کنجد ازمایشی درقالب فاکتوریل برپایه طرح کاملا تصادفی درسه تکرار ۵۰بذری انجام شد تیمارهای ازمایشی شامل ۴سطح شوری صفرو۴-و۸-و۱۲-بار کلرید سدیم و ۵سطح دمایی ۱۵و۲۰و۲۵و۳۰و۳۵ درجه سانتیگراد می باشد تجزیه واریانس داده ها نشان داد که جوانه زنی بذورکنجد بطور معنی داری درسطح ۱درصد تحت تاثیرسطوح شوری دما و اثرات متقابل آنها قرارگرفت باکاهش دما شاخصهای جوانه زنی کاهش یافت کمترین جوانه زنی دردمای ۱۵درجه سانتیگراد بود و بیشترین درصد جوانه زنی دردماهای ۲۰و۲۵و۳۰و۳۵ بود اما با افزایش دما درصد گیاهچه نرمال کاهش یافت درمورد شوری نیز بیشتری درصد جوانه زنی و سایرصفات اندازه گیری شده و دربذورشاهد بود همچنین با افزایش شوری جوانه زنی با تاخیراتفاق افتاد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.