مقاله باکتریوسین ها ترکیبات ضدمیکروبی ایمن و طبیعی برای نگهداری غذاها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله باکتریوسین ها ترکیبات ضدمیکروبی ایمن و طبیعی برای نگهداری غذاها دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله باکتریوسین ها ترکیبات ضدمیکروبی ایمن و طبیعی برای نگهداری غذاها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله باکتریوسین ها ترکیبات ضدمیکروبی ایمن و طبیعی برای نگهداری غذاها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله باکتریوسین ها ترکیبات ضدمیکروبی ایمن و طبیعی برای نگهداری غذاها :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

بیماریهای ناشی از غذا در نتیجه مصرف غذاهای الوده به باکتریهای عامل فساد و بیماری زا بطور مستقیم در سلامت جامعه نقش دارد استفاده از مواد شیمیایی به منظور جلوگیری یا به تاخیر انداختن فساد مواد غذایی امروزه دارای کاربرد وسیعی می باشد درارتباط با اثرات سوء استفاده ا زمواد شیمیایی صنعتی بحثهای قابل قبولی در خصوص سرطان زایی و سمیت آنها برای انسان صورت گرفته است به ایندلیل تولید کنندگان مواد غذاییو مصرف کنندگان آن بایستی در استفاده از این گونه مواد نگهدارنده احتیاط نمایند. در نتیجه بالا رفتن سطح اگاهی مصرف کنندگان در سطح جامعه جهانی علاقه روز افزونی به استفاده از مواد نگهدارنده طبیعی وجوددارد باکتریوسین ها پروتئین های باکتری کشی هستند که تولید آنها توسط باکتری اسید لاکتیک در سالهای اخیر بصورت گسترده ای مورد بررسی و مطالعه قرارگرفته است با عنایت به انیکه واقعیت که این ترکیبات به وسیله ارگانیسم های مفید موجود در مواد غذایی تولید می شوند عنوان طبیعی را به آنها نسبت داده لذا به عنوان نگهدارنده های طبیعی مواد غذایی مقبولیت بیشتری دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.