مقاله مطالعه سینتیک خشک شدن محصولات کشاورزی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مطالعه سینتیک خشک شدن محصولات کشاورزی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه سینتیک خشک شدن محصولات کشاورزی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه سینتیک خشک شدن محصولات کشاورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطالعه سینتیک خشک شدن محصولات کشاورزی :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور بهبود فرایند خشک شدن محصولات کشاورزی در خشک کن ها مطالعه سینتیک خشک شدن آنها ضروری است زیرا منحنی های خشک شدن ، مکانیزم انتقال جرم وحرارت در ماده را به خوبی نمایش می دهد.برای این منظور داده ها باید توسط آزمایشات تجربی و با تعیین نمودار رطوبت آزاد برحسب زمان خشک کردن به دست آید در این تحقیق روشهای تعیین سینتیک خشک شدن مورد مطالعه قرار گرفت. ماده انتخابی برای این مطالعه لایههای سیبزمینی بوده است. برای این منظور لایه های سیب زمینی با ضخامت ۶ میلیمتر در دماهای ۵۰ ،۶۰و۷۰ درجه سلسیوس درخشک کن کابینتی مورد بررسی قرار گرفت. سرعت هوای خشککن در هر سه دما ۵/۱ متر بر ثانیه انتخاب شد. رطوبت اولیه محصول بر پایه تر ۳۴/۷۵ درصد بوده است و لایه های سیب زمینی تازمانی که کاهش جرم در آنها ثابت شود در خشککن کابینتی خشک شدند. شدت خشک شدن و مدت زمان خشک شدن مورد مطالعه قرار گرفته و منحنیهای زمان خشک شدن و شدت خشک شدن بدست آمده است. همچنین حالتهای مختلف با یکدیگر مورد مقایسه قرار گرفت. بر اساس نتایج، بیشترین شدت خشک شدن مربوط به دمای ۷۰ درجه سلسیوس و همچنین کمترین مدت زمان خشک شدن در این دما بوده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.