مقاله مدلسازی و سینتیک خشک شدن شلغم در خشک کن مایکروویو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدلسازی و سینتیک خشک شدن شلغم در خشک کن مایکروویو دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدلسازی و سینتیک خشک شدن شلغم در خشک کن مایکروویو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدلسازی و سینتیک خشک شدن شلغم در خشک کن مایکروویو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدلسازی و سینتیک خشک شدن شلغم در خشک کن مایکروویو :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

در این مطالعه جهت بررسی پارامترهای موثر در خشک شدن شلغم (Brassica Rapa) از دستگاه مایکروویو با قابلیت تنظیم توان خروجی در سه توان ۴۵۰،۵۴ ۶۳۰ استفاده گردید. هدف از این پژوهش بررسی سینتیک خشک شدن شلغم و ارائه بهترین مدل سینتیکی جهت برازش تغییرات نسبت رطوبت به زمان بود. همچنین ضرائب نفوذ موثر و میزان انرژی فعالسازی با استفاده از حل معادله فیک برای اجسام تیغه ای شکل و رابطه آرنیوس محاسبه شد. برای معرفی بهترین مدل تخمین روند تغییرات رطوبت، از نرم افزار سیگماپلات ۱۰ استفاده شد و از بین پنج مدل بررسی شده، مدل Hii, Law & Cloke بالاترین ضریب رگرسیون ۷ و کمترین ریشه متوسط مربع خطای دادهها ۸، کمترین مربع کای ۹ و کمترین خطای انحراف میانگین ۱۰ را به خود اختصاص داد. نتایج نشان داد که با افزایش توان مایکروویو، سرعت خشک شدن و همچنین میزان ضرائب نفوذ موثر افزایش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.