مقاله فرایند اسپتیک زردآلو در شربت توسط دستگاه های کانتینیوز واحد اهمی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فرایند اسپتیک زردآلو در شربت توسط دستگاه های کانتینیوز واحد اهمی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فرایند اسپتیک زردآلو در شربت توسط دستگاه های کانتینیوز واحد اهمی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فرایند اسپتیک زردآلو در شربت توسط دستگاه های کانتینیوز واحد اهمی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فرایند اسپتیک زردآلو در شربت توسط دستگاه های کانتینیوز واحد اهمی :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

درمطالعه اخیر تاثیر فرایند گرمایی اهمیک روی کیفیت ومدت زمان نگهداری زردالو درشربت مورد مطالعه وبررسی قرار گرفت هر ۱۰۰ کیلو محصول شامل ۳۰ گرم شربت از قبل گرم شده با بریکس ۱۵ و ۷۰ گرم از قطعات زردآلوی بلندچ شده با یک شکل مکعبی اندازه ۱۲ سانتی متر است مخلوط مایع – جامد در دمای ۹۰ درجه به مدت ۱۱۳ ثانیه دریک سیستم گرمایی با لولههای کانتینیوز اسپتیک ۳۰ کیلووات با استفاده از جریان الکتریکی متناوب ۲۵ کیلوهرتز پاستوریزه شده است نمونه های بسته بندی شده به صورت اسپتیک دردمای ۲۵ درجه انبار و ذخیره شدند و دردوره یک ساله آزمایش شدند درطول مدت نگهداری هیچ بادگردکی وتورمی دربسته ها نمایان نشد علاوه براین محصول درطول مدت نگهداری ۵۲ هفته ای ثابت میکروبی داشت . محتوای اسید آسکوربیک با اعمال حرارت الکتریکی به مقدار کمی کاهش یافت .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.