مقاله فرايند اسپتيک زردآلو در شربت توسط دستگاه هاي کانتينيوز واحد اهمي

 مقاله فرايند اسپتيک زردآلو در شربت توسط دستگاه هاي کانتينيوز واحد اهمي

… دانلود …

مقاله فرايند اسپتيک زردآلو در شربت توسط دستگاه هاي کانتينيوز واحد اهمي دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فرايند اسپتيک زردآلو در شربت توسط دستگاه هاي کانتينيوز واحد اهمي کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله فرايند اسپتيک زردآلو در شربت توسط دستگاه هاي کانتينيوز واحد اهمي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فرايند اسپتيک زردآلو در شربت توسط دستگاه هاي کانتينيوز واحد اهمي :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: بیستمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات: 10

نویسنده(ها):

فهیمه زمانی افشار – دانشگاه آزاد اسلامی واحد سبزوار
نوید قهرمانی فر –
مژگان مقصودلو –
مرجان صالحی –

چکیده:

درمطالعه اخیر تاثیر فرایند گرمایی اهمیک روی کیفیت ومدت زمان نگهداری زردالو درشربت مورد مطالعه وبررسی قرار گرفت هر 100 کیلو محصول شامل 30 گرم شربت از قبل گرم شده با بریکس 15 و 70 گرم از قطعات زردآلوی بلندچ شده با یک شکل مکعبی اندازه 12 سانتی متر است مخلوط مایع – جامد در دمای 90 درجه به مدت 113 ثانیه دریک سیستم گرمایی با لولههای کانتینیوز اسپتیک 30 کیلووات با استفاده از جریان الکتریکی متناوب 25 کیلوهرتز پاستوریزه شده است نمونه های بسته بندی شده به صورت اسپتیک دردمای 25 درجه انبار و ذخیره شدند و دردوره یک ساله آزمایش شدند درطول مدت نگهداری هیچ بادگردکی وتورمی دربسته ها نمایان نشد علاوه براین محصول درطول مدت نگهداری 52 هفته ای ثابت میکروبی داشت . محتوای اسید آسکوربیک با اعمال حرارت الکتریکی به مقدار کمی کاهش یافت .

عنوان محصول دانلودی: مقاله فرايند اسپتيک زردآلو در شربت توسط دستگاه هاي کانتينيوز واحد اهمي
یکی از بهترین فایل ها در این موضوع پیش روی شماست. فهرست ، چکیده و لینک دانلود مربوط به مقاله فرايند اسپتيک زردآلو در شربت توسط دستگاه هاي کانتينيوز واحد اهمي را در ادامه مطلب ببینید
مقاله فرايند اسپتيک زردآلو در شربت توسط دستگاه هاي کانتينيوز واحد اهمي

اینک شما با جستجوی عبارت مقاله فرايند اسپتيک زردآلو در شربت توسط دستگاه هاي کانتينيوز واحد اهمي وارد این سایت شده اید جهت مشاهده توضیحات بیشتر در این خصوص روی لینک ادامه مطلب کلیک فرمایید.
مقاله فرايند اسپتيک زردآلو در شربت توسط دستگاه هاي کانتينيوز واحد اهمي