مقاله بررسی سینتیک انتقال جرم سیب در طی خشک کردن اسمزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی سینتیک انتقال جرم سیب در طی خشک کردن اسمزی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی سینتیک انتقال جرم سیب در طی خشک کردن اسمزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی سینتیک انتقال جرم سیب در طی خشک کردن اسمزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی سینتیک انتقال جرم سیب در طی خشک کردن اسمزی :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

در این پژوهش مکانیسم خشک کردن اسمزی قطعات سیب زرد لبنانی در ۳ غلظت محلول ساکارز با درجه بریکس ۳۰، ۴۵ و ۶۰ مورد بررسی قرار گرفت. برای این منظور قطعات مکعبی سیب با ابعاد cm1 به مدت ۲۷۰ دقیقه در دمای محیط درون محلول های اسمزی با نسبت ۱ به ۱۰ قرار گرفت. به منظور بررسی سینتیک خشک کردن اسمزی سیب، تغییرات رطوبت نمونه ها طی ۷ زمان متوالی اندازه گیری شد. نتایج حاصل از برازش داده ها با مدل های تجربی نشان داد که مدل پیشنهادی آزوارا و همکاران قادر به توصیف سینتیک انتقال جرم در طی خشک کردن اسمزی قطعات سیب است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.