مقاله اثرات کیفیت آب آبیاری بر تعدادی از پارامترها در گیاه گندم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثرات کیفیت آب آبیاری بر تعدادی از پارامترها در گیاه گندم دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات کیفیت آب آبیاری بر تعدادی از پارامترها در گیاه گندم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات کیفیت آب آبیاری بر تعدادی از پارامترها در گیاه گندم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات کیفیت آب آبیاری بر تعدادی از پارامترها در گیاه گندم :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

این پژوهش با هدف بررسی تاثیر کیفیت آب آبیاری بر عملکرد و برخی پارامترهای دیگر در گیاه گندم در ایستگاه مطالعات شوری، زهکشی و اصلاح اراضی رودشت وابسته به بخش تحقیقات خاک و آب مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان انجام شد. پارامترهای مورد اندازه گیری شامل شمارش تعداد خوشه در متر مربع، وزن هزار دانه، عملکرد دانه، عملکرد کاه و اندازه گیری درصد پروتئین دانه و محاسبه کارآیی زراعی ازت NAE بود. تجزیه و تحلیل آماری انجام شده بر روی نتایج حاصل از آزمایشات و اندازه گیری ها نشان داد اثر کیفیت آب آبیاری شوری بر تمامی شاخصهای مورد اندازه گیری معنی دار بوده است به طوری که با افزایش شوری آب از ۲ به ۱۰ دسی زیمنس بر متر، تعداد خوشه در متر مربع، وزن هزار دانه، عملکرد کاه، عملکرد دانه و کارآیی ازت کاهش و درصد پروتئین افزایش یافته بود. کارآیی زراعی ازت به مفهوم میزان محصول تولید شده به ازای کود ازته مصرفی در هکتار با افزایش شوری تغییرات چشمگیر و قابل ملاحظه ای ۶تا ۱۱ کیلوگرم دانه بر کیلوگرم اوره داشته است که حاکی از لزوم به کارگیری مدیریت صحی مصرف ازت برای گندم دارد. افزایش درصد پروتئین که در شرایط شور اتفاق افتاده است به عنوان یک شاخص کیفی مطلوب به شمار می رود. افزایش درصد پروتئین در شرایط شور را می توان به عنوان یکی از راههای مقابله گیاه با شرایط تنش شوری و غلبه بر فشار اسمزی ناشی از افزایش شوری در سط ریشه و در نتیجه افزایش میزان جذب آب توسط گیاه نسبت داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.