مقاله بررسی ویژگیهای روغن و پروفایل اسیدهای چرب هسته دررقم زراعی شر گیاه خرما دراستان بوشهر
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی ویژگیهای روغن و پروفایل اسیدهای چرب هسته دررقم زراعی شر گیاه خرما دراستان بوشهر دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی ویژگیهای روغن و پروفایل اسیدهای چرب هسته دررقم زراعی شر گیاه خرما دراستان بوشهر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ویژگیهای روغن و پروفایل اسیدهای چرب هسته دررقم زراعی شر گیاه خرما دراستان بوشهر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی ویژگیهای روغن و پروفایل اسیدهای چرب هسته دررقم زراعی شر گیاه خرما دراستان بوشهر :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
هسته خرما حدود ۱۰درصد وزن کلخرما را تشکیل میدهد و به مقدارزیادی درکارگاه های فراوری خرما به شکل ضایعات تولید می گردد دراین تحقیق برخی ویژگیهای روغن حاصل از هسته واریته شکردراستان بوشهر مورد بررسی قرارگرفت میزان روغن موجود درهسته ۸۵-۸درصد برمبنای وزن خشک بود سایرویژگیهای روغن از جمله عدد پراکسید اسیدیته و ضریب شکست نوری به ترتیب درمقادیر ۱۰۶و۱۳۳و۱۴۶۲ بدست آمد پروفیل اسیدهای چرب روغن حاصل با دستگاه کروماتوگرافی گازی بررسی شد و اسیدهای اولئیک با میزان ۳۱۷۹ اسیدچرب غیراشباع غالب و لوریک با میزان ۳۰۸۵ اسیدهای چرب اشباع غالب روغن هسته خرما شناخته شدند اسیدهای چرب کاپریک ۴۸ میریستیک ۱۶۹۳پالمتیک ۱۳۱۰ استئاریک ۱۸۷ و لینولئیک ۴۴۶ درواریته وجود داشتند. اسید چرب C11 نیز به مقدار کم درواریته شکر مشاهده گردید.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.