مقاله ارزیابی مقاومت به شوری در ارقام کنجد در مرحله جوانه زنی و رشد اولیه گیاهچه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی مقاومت به شوری در ارقام کنجد در مرحله جوانه زنی و رشد اولیه گیاهچه دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی مقاومت به شوری در ارقام کنجد در مرحله جوانه زنی و رشد اولیه گیاهچه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی مقاومت به شوری در ارقام کنجد در مرحله جوانه زنی و رشد اولیه گیاهچه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی مقاومت به شوری در ارقام کنجد در مرحله جوانه زنی و رشد اولیه گیاهچه :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

بمنظور بررسی واکنش جوانه زنی و رشد گیاهچه ای ارقام کنجد نسبت به تنش شوری آزمایشی در سال ۱۳۸۸ بصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاًتصادفی با چهار تکرار در آزمایشگاه فیزیولوژی پردیس ابوریحان دانشگاه تهران به اجرا در آمد. این آزمایش دارای ۲ فاکتور بودکه فاکتوراول شامل رقم در ششسطح وسطوح مختلف شوری در چهارسطح با پتانسیل های آب مقطر ۰/۳-، ۰/۵- ، و ۱- مگاپاسکال بعنوان فاکتوردوم درنظر گرفته شدند.نتایج حاصل از تجزیه واریانس داده هانشان دادکه ارقام مختلف، سطوح متفاوت تنش وهمچنین اثرمتقابل رقم*تنش برای کلیه صفات موردارزیابی درسطح احتمال ۱%معنی دار می باشد. تنها بین ارقام ازنظر شاخص جوانه زنی تفاوت معنی داری مشاهده نشد. مقایسه میانگین با روش چنددامنه ای دانکن نشان داد که رقم tn234 در مورد صفاتطول ریشه چه، نسبت طول ریشه چه به ساقه چه، طول گیاهچه، بنیه بذر، برترین رقم می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.