مقاله اثر دورکنندگی و ارزیابی اقتصادی اسانسهای گیاه نعنا (Mentha piperita) و زیره سبز (Cuminum cyminum) بر شپشه برنج (Sitophilus oryzae)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر دورکنندگی و ارزیابی اقتصادی اسانسهای گیاه نعنا (Mentha piperita) و زیره سبز (Cuminum cyminum) بر شپشه برنج (Sitophilus oryzae) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر دورکنندگی و ارزیابی اقتصادی اسانسهای گیاه نعنا (Mentha piperita) و زیره سبز (Cuminum cyminum) بر شپشه برنج (Sitophilus oryzae)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر دورکنندگی و ارزیابی اقتصادی اسانسهای گیاه نعنا (Mentha piperita) و زیره سبز (Cuminum cyminum) بر شپشه برنج (Sitophilus oryzae)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر دورکنندگی و ارزیابی اقتصادی اسانسهای گیاه نعنا (Mentha piperita) و زیره سبز (Cuminum cyminum) بر شپشه برنج (Sitophilus oryzae) :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

شپشه برنج یکی از آفات مهم این محصول است که برای کنترل جمعیت آن از سموم شیمیایی استفاده میشود.تحقیقات در مورد استفاده از اسانسهای گیاهی برای کنترل آفت نشان می دهد که اسانس گیاهان قابلیت استفاده به عنوان حشرهکش را برای کنترل آفات دارند. این تحقیق به منظور بررسی اثر دورکنندگی اسانس گیاه نعنا و زیره سبزبر شپشه برنج انجام شد. برای انجام این آزمایش از الفاکتومتر استفاده شد. مقادیر اسانس ۰۱،۰/۲،۰/۵،۱،۲و۵ میکرو لیتر و تعداد حشره در هر تکرار ۵۰ حشره بالغ یک روزه شپشه بود. پس از ۳ ساعت تعداد حشرات در هر ظرف شمارش و درصد دورکنندگی اسانس طبق فرمول محاسبه شد. این آزمایش در قالب طرح کاملاً تصادفی و آزمایش فاکتوریل با پنج تکرار انجام شد. داده ها با استفاده از آزمون چند دامنه ای دانکن در سطح ۵ درصد مقایسه آماری شد. در این تحقیق به منظور مقایسه اقتصادی بین تیمارهای استفاده از اسانس زیره سبز و اسانس نعنا از تکنیک بودجه بندی جزئی استفاده شد. نتایج نشان داد که با افزایش غلظت اسانس اثر دورکنندگی آن به طور معنی داری افزایش می یابد و بیشترین اثر اسانس در بالاترین غلظت آن بدست آمد(.(P<( 0.05 در این آزمایش اثر دورکنندگی اسانس گیاه نعنا و زیره سبز در بالاترین غلظت به ترتیب۴۴/۸و۶۰/۴ درصد و اختلاف بین دو اسانس در بیشتر تیمارها معنی داربود .(P< ( 0.05 ارزیابی اقتصادی تیمارهای آزمایش نشان داد که استفاده از اسانس زیره سبز در مقایسه با اسانس نعنا دارای توجیه اقتصادی بیشتری می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.