مقاله بررسی شاخص های شیمیایی و میکروبی شیر در کارخانه شیر ایلام ، تابستان ۱۳۸۹


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی شاخص های شیمیایی و میکروبی شیر در کارخانه شیر ایلام ، تابستان ۱۳۸۹ دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی شاخص های شیمیایی و میکروبی شیر در کارخانه شیر ایلام ، تابستان ۱۳۸۹  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی شاخص های شیمیایی و میکروبی شیر در کارخانه شیر ایلام ، تابستان ۱۳۸۹،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی شاخص های شیمیایی و میکروبی شیر در کارخانه شیر ایلام ، تابستان ۱۳۸۹ :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

هدف از این بررسی ، تعیین میزان تراکم میکروبی و اندازه گیری شاخص های شیمیایی در شیر خام و پاستوریزه در کارخانه شیر ایلام ، و نیز بررسی تاثیر عمل پاستوریزاسیون بر روی این شاخص ها می باشد. روش تحقیق : در این بررسی در طول ۳ ماه از قسمت های مختلف کارخانه ، نمونه شیر خام جمع آوری شد و نمونه های پاستوریزه نیز از شیرهای یارانه ای کارخانه جمع آوری شد که در مجموع ۱۸ نمونه مورد بررسی قرار گرفت . آزمایشهای میکروبی مطابق با دستورالعمل موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران انجام شد و برای شاخص های شیمیایی نیز از دستگاه EKOMILk.m مدل KAM98-2A استفاده شد. آنالیز داده ها نیز توسط نرم افزار SPSS 16 و Excel صورت گرفت. یافته ها : متوسط تراکم میکروبی در نمونه های خام cfu/ml 1.35×۱۰^۷ و در پاستوریزه ۹۳۲×۱۰^۳ cfu/ml بود ، ۱۰۰% نمونه های شیر خام آلودگی بیشتری نسبت به استاندارد داشتند . میزان اشرشیا کلی و کلیفرم در ۱۰۰% نمونه های پاستوریزه صفر بود . تاثیر عمل پاستوریزاسیون روی کاهش میزان تراکم میکروبی ۹۹۶۳% می باشد تمامی شاخص های شیمیایی نیز در شیر خام و پاستوریزه در حد مطلوب می باشد. نتیجه گیری: بالا بودن میزات آلودگی شیر خام دریافتی در کارخانه حاکی از نامناسب بودن بهداشت تولید و انتقال شیر در استان است که علیرغم راندمان بالای پاستوریزاسیون ، بار میکروبی در شیر پاستوریزه زیاد مطلوب نیست.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.