مقاله باز سازی دانسیته الکترونی یونوسفر با استفاده از روش توموگرافی براساس توابع پایه و روش پایدارسازی TSVD به کمک یک شبکه محلی GPS در ایران (البرز مرکزی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله باز سازی دانسیته الکترونی یونوسفر با استفاده از روش توموگرافی براساس توابع پایه و روش پایدارسازی TSVD به کمک یک شبکه محلی GPS در ایران (البرز مرکزی) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله باز سازی دانسیته الکترونی یونوسفر با استفاده از روش توموگرافی براساس توابع پایه و روش پایدارسازی TSVD به کمک یک شبکه محلی GPS در ایران (البرز مرکزی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله باز سازی دانسیته الکترونی یونوسفر با استفاده از روش توموگرافی براساس توابع پایه و روش پایدارسازی TSVD به کمک یک شبکه محلی GPS در ایران (البرز مرکزی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله باز سازی دانسیته الکترونی یونوسفر با استفاده از روش توموگرافی براساس توابع پایه و روش پایدارسازی TSVD به کمک یک شبکه محلی GPS در ایران (البرز مرکزی) :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

جهت بهبود دقت مدلسازی یونوسفر و برآورد تاثیر آن ، همچنین بررسی هر چه بهتر تغییرات زمانی و مکانی این بخش از اتمسفر، مدلهای تک لایه متداول می بایستی به مدلهای چند لایه گسترش داده شوند . روش توموگرافی یکی از تکنیک های موجود جهت مدلسازی سه بعدی لایه یونوسفر است که در این مقاله مورد بررسی قرار گرفته است . در این روش تغییرات افقی یونوسفر توسط یک سری از توابع هارمونیک (SH) و تغییرات عمودی آن بوسیله توابع اورتوگنال تجربی (EOF) مدلسازی می شوند. در این تحقیق روش توموگرافی براساس توابع پایه برای بازسازی محتوای الکترون لایه یونوسفر مورد بررسی قرار می گیرد . برای این کار ، از دیتای یک روز گیرنده های دو فرکانسه شبکه محلی GPS شمال ایران ( ۵ ایستگاه از شبکه البرز مرکزی)، بتا۲۰۰۷/۷/۳۱ استفاده شده است. ناپایداری مساله به صورت عددی بررسی شده و از روش TSVD جهت پایدار کردن مسئله استفاده شده است . پارامتر پایدار سازی از طریق مقایسه VTEC حاصل از مدل توموگرافی و VTEC حاصل از مشاهدات کد گیرنده های دو فرکانسه تعیین شده است. برای این کار، با توجه به دقت مشاهدات TEC نرم شده ، این پارامتر به نحوی انتخاب شده است که کمترین خطای نسبی بین مقادیر TEC باز سازی شده به روش توموگرافی و TEC تعیین شده با مشاهدات کد وجود داشته باشد. منطقه باز سازی شده دارای عرض ۳۵ تا ۳۶ درجه و طول ۵۰ تا ۵۵ درجه می باشد. نتایج بدست آمده از الگوریتم توموگرافی با نتایج حاصل از مدل IRI2001 مقایسه شده است . مقایسه رزلوشن جواب با فاصله اطمینان حاصل برای TEC بازسازی شده به روش توموگرافی نشان می دهد که مدل پیشنهادی برای دانسیته الکترونی دارای بایاس معنی داری به لحاظ آماری نیست.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.