پاورپوینت تصفیه خانه فاضلاب شهر زنجان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این پروژه به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

  پاورپوینت تصفیه خانه فاضلاب شهر زنجان دارای ۳۸ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در Power Point می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پاور پوینت پاورپوینت تصفیه خانه فاضلاب شهر زنجان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.


لطفا به نکات زیر در هنگام خرید

دانلود پاورپوینت تصفیه خانه فاضلاب شهر زنجان

توجه فرمایید.

۱-در این مطلب، متن اسلاید های اولیه 

دانلود پاورپوینت تصفیه خانه فاضلاب شهر زنجان

قرار داده شده است

۲-به علت اینکه امکان درج تصاویر استفاده شده در پاورپوینت وجود ندارد،در صورتی که مایل به دریافت  تصاویری از ان قبل از خرید هستید، می توانید با پشتیبانی تماس حاصل فرمایید

۳-پس از پرداخت هزینه ، حداکثر طی ۱۲ ساعت پاورپوینت خرید شده ، به ادرس ایمیل شما ارسال خواهد شد

۴-در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل اسلاید ها میباشد ودر فایل اصلی این پاورپوینت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

۵-در صورتی که اسلاید ها داری جدول و یا عکس باشند در متون زیر قرار داده نشده است


بخشی از متن پاورپوینت تصفیه خانه فاضلاب شهر زنجان :

اسلاید ۱ :

مقدمه :

nتصفیه خانه های فاضلاب شهری غالباً به منظور بهبود نسبی کیفیت فاضلابهای جمع آوری شده از مراکز جعمیت و بعضاً برخی از صنایعی که فاضلاب آنها با فاضلاب شهری اختلاط پیدا می کند، ساخته می شوند . کیفیت فاضلابهای تصفیه شده آماده برای دفع و یا مصرف مجدد در کشاورزی، طبق ضوابط ویژه مربوط به وضعیت زیست محیطی آبهای پذیرنده و با توجه به موازین حفظ توسعه پایدار تعیین می گردد.

nاین کیفیت در ارتباط با عواملی چون خصوصیات منابع آب ، ویژگی های زیست محیطی و بالاخره حفظ کیفیت مطلوب زندگی تغییر می پذیرد و از لحاظ اقتصادی توجیه می گردد. لیکن در کشور ما فعلاً سه استاندارد برای حداقل کیفیت پساب تصفیه وتخلیه شده به آبهای سطحی ، زمین و کاربرد در کشاورزی تعریف گردیده است که لازم الاجرا می باشد.

nاحداث تصفیه خانه های فاضلاب غالباً همراه با سرمایه گذاری قابل توجه و هزینه بهره برداری چشم گیر است. بدین سبب    بهره برداری و نگهداری صحیح از این تصفیه خانه ها در بازده سرمایه گذاری های انجام شده اهمیت ویژه ای کسب می کند.

nدر تصفیه خانه فاضلاب شهر زنجان که در زمینی به مساحت حدوداً ۱۷ هکتار و با جمعیت تحت پوشش ۱۲۵۰۰۰ نفر احداث شده استاندارد خروجی تخلیه به آبهای سطحی بایستی رعایت شود.

اسلاید ۲ :

مبانی طراحی تصفیه خانه فاضلاب شهر زنجان

مبانی کمی فاضلاب خام در جدول ۱و مبانی کیفی فاضلاب خام در جدول ۲نشان داده شده است. استاندارد پساب خروجی مبتنی بر استاندارد های EPA و WHO و استاندارد سازمان حفاظت محیط زیست ایران و یا معادل آن می باشد و مشخصات فاضلاب تصفیه شده در جدول ۳نشان داده شده است .

 

                              

اسلاید ۳ :

– شرح کلی فرآیند و فلسفه کنترل:

nبخش ورودی فاضلاب:

nفاضلاب خام شهر زنجان از طریق شبکه جمع آوری تا منهول نهایی هدایت خواهد شد. خط لوله شبکه جمع آوری بتنی با قطر
 ۱۴۰۰ میلی متر بوده که برای دبی ۲/۲ مترمکعب بر ثانیه طراحی شده است. این طرح در شرایط اضطراری حداکثر ظرفیت آبگیری ۷/۲ مترمکعب بر ثانیه، در ورودی تصفیه خانه را دارا می باشد. فاضلاب خام وارد حوضچه تقسیم می شود. در این حوضچه با دریچه های دستی موجود این امکان وجود دارد تا فاضلاب به سایت تصفیه خانه وارد شده و یا در مواقع اضطراری از طریق کانال فرعی از تصفیه خانه ByPass شود.

اسلاید ۴ :

پس از ورود به مدول اول فاضلاب به سمت آشغالگیر دهانه درشت دستی هدایت می شود. آشغالهای درشت جمع آوری شده در این قسمت از فاضلاب جدا شده و به طور دستی جمع آوری و به بیرون تصفیه خانه انتقال داده می شود.
فاضلاب پس از آشغالگیری اولیه از طریق کانال در نظر گرفته شده به سمت آشغالگیرهای مکانیکی هدایت می شود. پارامترهای DOودما و کدورت وpHتوسط آنالایزرهای نصب شده بر روی این کانال اندازه گیری و در اتاق
کنترل مرکزی نمایش داده می شود.

اسلاید ۵ :

بخش آشغالگیر مکانیکی:

nجهت جدا کردن آشغالهای ریز فاضلاب بین دو آشغالگیر مکانیکی تقسیم می شود به موازات دو آشغالگیر مکانیکی یک واحد آشغالگیر نیز پیش بینی شده تا در مواقع اضطراری از آن استفاده شود.
توسط دریچه های دستی تعبیه شده این امکان وجود دارد تا فاضلاب به سمت هر یک از آشغالگیرها هدایت شود.
هر دو واحد آشغالگیر مکانیکی می تواند در دو وضعیت دستی و خودکار عمل نماید.

اسلاید ۶ :

واحد دانه گیری:

nفاضلاب آشغالگیری شده جهت حذف مواد دانه ای از طریق کانال تعبیه شده به سمت دو دستگاه دانه گیرهدایت می شود. دانه گیرها از نوع کانالی با هوادهی می باشند. با زمان ماند پیش بینی شده در این واحد، دانه ها ته نشینی شده و مواد معلق درشت و سبک بوسیله نیروی گریز از مرکز مارپیچی جریان هوا، به ناحیه آرام دانه گیری جهت شناور سازی هدایت می شوند.دانه گیرها مجهز به سیستم لجنروب و کفروب از نوع رفت و برگشتی بوده که قادر است کف و مواد سبک شناور را جمع آوری و به مخزن جمع آوری و پمپاژ کفاب منتقل نماید. دانه های ته نشین و جمع آوری شده در کف مخزن نیز با پمپهای (یک پمپ در هر مخزن دانه گیر) به سیلوی انتقال می یابد. در این واحد دانه ها شستشو شده و زه آب آن به ابتدای حوض های دانه گیری برمی گردد.

اسلاید ۷ :

چربیها و مواد شناور به شکل کفاب پس از انتقال به مخزن توسط پمپهایی به هاضم هوازی لجن فرستاده می شوند. در راستای واحدهای دانه گیری یک کانال کنارگذر نیز تعبیه شده تا در مواقع اضطراری با تنظیم دریچه های مربوطه جریان از واحدهای دانه گیری Bypass شود.

پس از واحد دانه گیری فاضلاب از یکدستگاه پارشال فلوم عبور می کند دبی فاضلاب عبوری از تصفیه خانه علاوه بر محل در اتاق کنترل مرکزی نمایش داده می شود.

اسلاید ۸ :

ته نشینی اولیه

nفاضلاب پس از عبور از پارشال فلوم به حوضچه توزیع ته نشینی های اولیه وارد می شود و با تنظیم دو دریچه بین دو واحد ته نشینی اولیه توزیع می گردد. همچنین با تنظیم دریچه های دستی این امکان وجود دارد که جریان از واحدهای ته نشینی Bypass شود. در ته نشینی اولیه مواد معلق ته نشین می شوند و مواد سبک شناور در سطح قرار می گیرند. توسط لجنروب های مکانیکی، مواد ته نشین شده و شناور، جمع آوری و به طور ثقلی به ایستگاههای پمپاژ وارد می شوند. (لجن و کفاب هر مخزن ته نشینی به یک ایستگاه پمپاژ منتقل می شود). لجن و کفاب جمع آوری شده در مخزن توسط پمپهایی به هاضم لجن فرستاده می شود.

اسلاید ۹ :

واحد هوادهی:

nجریان خروجی از ته نشینی های اولیه وارد حوضچه تقسیم می شود و پس از اختلاط با لجن برگشتی، با تنظیم  دریچه های دستی مربوطه، بین ۴ واحد سلکتور بی هوازی توزیع می گردد. و یا از کل واحدهای هوادهی Bypass می گردد. در واحدهای سلکتور با ایجاد بارگذاری بالا، باکتری های با سرعت ته نشینی بالاتر گزینش می شوند. هر واحد سلکتور مجهز به دو میکسر می باشد. میکسرهای موجود در این واحدها بطور دستی از تابلوی محلی، اتاق کنترل مرکزی کنترل می شوند، عملکرد طبیعی میکسرها به صورت پیوسته روشن می باشد.

nجریان خروجی از واحدهای سلکتور جهت انجام تصفیه بیولوژیک به مخازن هوادهی وارد می شود. در این عملیات BOD در مجاورت اکسیژن هوا اکسید شده و نهایتاً به گازهای کربنیک آب و مقداری باکتری تبدیل می شود. عملیات اکسیژن رسانی توسط هواده های سطحی انجام می گیرد. بعد از هر واحد سلکتور یک مخزن هوادهی وجود دارد و در هر مخزن هوادهی چهار دستگاه هواده سطحی وجود دارد . غلظت مطلوب اکسیژن در مخازن هوادهی ۲ میلی گرم در لیتر می باشد

اسلاید ۱۰ :

ته نشینی ثانویه:

nجهت جداسازی فلوکولهای لجن فعال و تکمیل عملیات تصفیه جریان خروجی از واحدهای هوادهی از طریق حوضچه تقسیم بین واحدهای ته نشینی نهایی )۴عدد)توزیع می گردد. با تنظیم دریچه های دستی مربوطه در این حوضچه تقسیم این امکان وجود دارد که جریان خروجی از حوض های هوادهی به هریک از واحدهای ته نشینی وارد شود و یا بطورکلی از واحدهای ته نشینی Bypass گردد.

nپل های ته نشینی ثانویه بطور دستی از تابلوی محلی واتاق کنترل مرکزی کنترل می شوند عملکرد طبیعی پل ها بصورت پیوسته روشن می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.