مقاله بررسی و تخمین مقدار بور در آب های مورد استفاده در کشاورزی در استان اصفهان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی و تخمین مقدار بور در آب های مورد استفاده در کشاورزی در استان اصفهان دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی و تخمین مقدار بور در آب های مورد استفاده در کشاورزی در استان اصفهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی و تخمین مقدار بور در آب های مورد استفاده در کشاورزی در استان اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی و تخمین مقدار بور در آب های مورد استفاده در کشاورزی در استان اصفهان :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

عنصر بور در سال ۱۸۵۷ به عنوان یکی از ترکیبات تشکیل دهنده گیاهان شناسایی شد. طی سال های طولانی توجه چندانی به این عنصر نشد تا سال ۱۹۱۰ که کشف شد که عنصر بور برای زندگی و رشد و نمو گیاه ضروری است. بور یکی از هفت عنصر ضروری ریز مغذی بوده که برای رشد طبیعی گیاهان مورد نیاز می باشد. این عنصر از گروه فلزات بوده و از نظر شیمیایی رفتاری بین فلزات و غیرفلزات دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.