مقاله مقایسه تجمع نیترات در محصولات سبزی و صیفی استان خراسان رضوی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقایسه تجمع نیترات در محصولات سبزی و صیفی استان خراسان رضوی دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه تجمع نیترات در محصولات سبزی و صیفی استان خراسان رضوی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه تجمع نیترات در محصولات سبزی و صیفی استان خراسان رضوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه تجمع نیترات در محصولات سبزی و صیفی استان خراسان رضوی :
تعداد صفحات:۲
چکیده:
آلودگی محیط زیست در مرحله کنونی پیشرفت جامعه بشری مشکلی است که باعث نگرانی فزاینده شده است . استفاده بی رویه کودهای شیمیایی به خصوص کودهای با ترکیبات نیتروژنی که در دهه های اخیر به منظور تولید بیشتر محصولات کشاورزی رایج شده است باعث آلودگی نیتراتی خاک و آب و محیط زیست شده است . نبود شیوه علمی تغذیه گیاهان کشاورزی و فقدان تمهیدات استفاده از کودها بر اساس تحقیقات علمی، باعث سوء تغذیه گیاهان می شود . با توجه به مصرف زیاد سبزی در جیره غذایی و عدم طبخ آن منجر به ایجاد امراض و بیماریهای مختلف در انسان میگرددو از طرفی با توجه به هزینه مداوای بیماران سرطانزا و ارزش اقتصادی این مطالعه، آگاهی دادن به جامعه و حفظ سلامت انسان خیلی مهم است، که ارزش آن از میلیاردها تومان هم بالاتر است . لذا به منظور بررسی تجمع نیترات در انواع سبزی و صیفی از قبیل فلفل سبز، گوجه فرنگی، بادمجان، هندوانه، خیار و فلفل قرمز، این مطالعه در شهرستانهای مشهد، نیشابور و سبزوار انجام گرفت
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.