مقاله مقایسه تجمع نیترات در محصولات سبزی و صیفی استان خراسان رضوی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه تجمع نیترات در محصولات سبزی و صیفی استان خراسان رضوی دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه تجمع نیترات در محصولات سبزی و صیفی استان خراسان رضوی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه تجمع نیترات در محصولات سبزی و صیفی استان خراسان رضوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه تجمع نیترات در محصولات سبزی و صیفی استان خراسان رضوی :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

آلودگی محیط زیست در مرحله کنونی پیشرفت جامعه بشری مشکلی است که باعث نگرانی فزاینده شده است . استفاده بی رویه کودهای شیمیایی به خصوص کودهای با ترکیبات نیتروژنی که در دهه های اخیر به منظور تولید بیشتر محصولات کشاورزی رایج شده است باعث آلودگی نیتراتی خاک و آب و محیط زیست شده است . نبود شیوه علمی تغذیه گیاهان کشاورزی و فقدان تمهیدات استفاده از کودها بر اساس تحقیقات علمی، باعث سوء تغذیه گیاهان می شود . با توجه به مصرف زیاد سبزی در جیره غذایی و عدم طبخ آن منجر به ایجاد امراض و بیماریهای مختلف در انسان میگرددو از طرفی با توجه به هزینه مداوای بیماران سرطانزا و ارزش اقتصادی این مطالعه، آگاهی دادن به جامعه و حفظ سلامت انسان خیلی مهم است، که ارزش آن از میلیاردها تومان هم بالاتر است . لذا به منظور بررسی تجمع نیترات در انواع سبزی و صیفی از قبیل فلفل سبز، گوجه فرنگی، بادمجان، هندوانه، خیار و فلفل قرمز، این مطالعه در شهرستانهای مشهد، نیشابور و سبزوار انجام گرفت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.