مقاله اثر مصرف ريزمغذي هاي روي و آهن بر عملکرد و خصوصيات مورفولوژيک ريشه جو (Hordeum vulgare L) مايکوريزايي

مقاله اثر مصرف ريزمغذي هاي روي و آهن بر عملکرد و خصوصيات مورفولوژيک ريشه جو (Hordeum vulgare L) مايکوريزايي

… دانلود …

مقاله اثر مصرف ريزمغذي هاي روي و آهن بر عملکرد و خصوصيات مورفولوژيک ريشه جو (Hordeum vulgare L) مايکوريزايي دارای 24 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر مصرف ريزمغذي هاي روي و آهن بر عملکرد و خصوصيات مورفولوژيک ريشه جو (Hordeum vulgare L) مايکوريزايي کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله اثر مصرف ريزمغذي هاي روي و آهن بر عملکرد و خصوصيات مورفولوژيک ريشه جو (Hordeum vulgare L) مايکوريزايي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر مصرف ريزمغذي هاي روي و آهن بر عملکرد و خصوصيات مورفولوژيک ريشه جو (Hordeum vulgare L) مايکوريزايي :

سال انتشار : 1395

تعداد صفحات :24

امروزه کمبود عناصر ریزمغذی در تغذیه انسان سبب بروز مشکلات فراوان از جمله سو تغذیه می­ شود. یکی از برنامه‌های مهم متخصصان تغذیه افزایش میزان این عناصر در بخش‌های خوراکی گیاهان می‌باشد. به­ منظور تعیین تأثیر قارچ مایکوریزا و ریزمغذی‌ها بر صفات ریشه جو، تحقیقی در پاییز سال 1392 در شهرستان کرج به­ صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی با سه تکرار روی گیاه جو رقم بهمن اجرا شد. تیمارها شامل دو سطح قارچ، بدون مصرف، و خاک مصرف گونه intraradices Glomus به میزان 10 کیلوگرم در هکتار به صورت در کنار بذر، سه سطح آهن، بدون مصرف، مصرف 2.5 و 5 کیلوگرم در هکتار از منبع آهن سکوسترین 138 با بنیان Fe-EDDHA و سه سطح روی شاهد، مصرف 25 و 50 کیلوگرم در هکتار سولفات روی بودند. مقایسه میانگین ­های اثر ساده قارچ مایکوریزا روی صفت‌های طول کل ریشه، تراکم طول ریشه‌ها، طول مخصوص ریشه، درصد کلونیزاسیون ریشه و عملکرد دانه نشان داد که این صفات تحت تیمار قارچ به ­ترتیب به میزان 900.6 سانتی‌متر، 0.52 سانتی‌متر بر سانتی‌متر مکعب، 1738.1سانتی‌متر بر گرم، 5.41 درصد و 1 تن در هکتار افزایش نشان داده­ اند. مقایسه میانگین­ های اثر متقابل سه گانه قارچ مایکوریزا، روی و آهن نشان داد که تیمار مصرف قارچ مایکوریزا، 5 کیلوگرم آهن و عدم مصرف روی بالاترین میزان وزن خشک ریشه را به میزان 2.81 گرم دارا می باشد.

با سلام،محصول دانلودی مقاله اثر مصرف ريزمغذي هاي روي و آهن بر عملکرد و خصوصيات مورفولوژيک ريشه جو (Hordeum vulgare L) مايکوريزايي آماده ارائه به پژوهندگان عزیز میباشد.با کلیک روی دکمه ادامه مطلب به صفحه توضیحات کامل مقاله اثر مصرف ريزمغذي هاي روي و آهن بر عملکرد و خصوصيات مورفولوژيک ريشه جو (Hordeum vulgare L) مايکوريزايي و بررسی کامل هدایت میشوید
مقاله اثر مصرف ريزمغذي هاي روي و آهن بر عملکرد و خصوصيات مورفولوژيک ريشه جو (Hordeum vulgare L) مايکوريزايي

اینک شما با جستجوی مقاله اثر مصرف ريزمغذي هاي روي و آهن بر عملکرد و خصوصيات مورفولوژيک ريشه جو (Hordeum vulgare L) مايکوريزايي وارد صفحه فروش فایل دانلودی مقاله اثر مصرف ريزمغذي هاي روي و آهن بر عملکرد و خصوصيات مورفولوژيک ريشه جو (Hordeum vulgare L) مايکوريزايي شده اید.

توضیحات کامل و اطلاع از ریز مطالب این فایل با کلیک روی دکمه ی ادامه ی مطلب

مقاله اثر مصرف ريزمغذي هاي روي و آهن بر عملکرد و خصوصيات مورفولوژيک ريشه جو (Hordeum vulgare L) مايکوريزايي

عنوان محصول دانلودی:مقاله اثر مصرف ريزمغذي هاي روي و آهن بر عملکرد و خصوصيات مورفولوژيک ريشه جو (Hordeum vulgare L) مايکوريزايي
یکی از بهترین فایل ها در این موضوع پیش روی شماست. فهرست ، چکیده و لینک دانلود مربوط به مقاله اثر مصرف ريزمغذي هاي روي و آهن بر عملکرد و خصوصيات مورفولوژيک ريشه جو (Hordeum vulgare L) مايکوريزايي را در ادامه مطلب ببینید
مقاله اثر مصرف ريزمغذي هاي روي و آهن بر عملکرد و خصوصيات مورفولوژيک ريشه جو (Hordeum vulgare L) مايکوريزايي