مقاله بررسی رابطه بین خصوصیات شیمیایی مارنها با رفتارهای محیطی آنها (مطالعه موردی حوزه قزل اوزون سفلی در منطقه طارم علیای استان زنجان)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی رابطه بین خصوصیات شیمیایی مارنها با رفتارهای محیطی آنها (مطالعه موردی حوزه قزل اوزون سفلی در منطقه طارم علیای استان زنجان) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی رابطه بین خصوصیات شیمیایی مارنها با رفتارهای محیطی آنها (مطالعه موردی حوزه قزل اوزون سفلی در منطقه طارم علیای استان زنجان)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رابطه بین خصوصیات شیمیایی مارنها با رفتارهای محیطی آنها (مطالعه موردی حوزه قزل اوزون سفلی در منطقه طارم علیای استان زنجان)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی رابطه بین خصوصیات شیمیایی مارنها با رفتارهای محیطی آنها (مطالعه موردی حوزه قزل اوزون سفلی در منطقه طارم علیای استان زنجان) :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

یکی از عوامل مهم کنترل کننده رفتارهای محیطی مارنها خصوصیات شیمیایی آنهاست. در این مقاله که بخشی از نتایج بدست آمده از اجرای طرح تحقیقاتی می باشد به بررسی رابطه بین ویژگی های شیمیایی مارنها با واکنشها و رفتارهای محیط آنها پرداخته می شوذ. بدین منظور ابتدا با بررسی عکسهای هوایی(مقیاس ۱/۲۰۰۰۰) واحدهای مختلف رسوبات مارنی در محدوده قزل اوزون سفلی مشخص و نقشه زمین شناسی آنها ترسیم گردید. سپس با استفاده از پیمایش های صحرایی وضعیت و مورفولوژی تشکیلات مارنی مورد بررسی قرار گرفت. برای مطالعه ویژگی های ژئوشیمیایی مارنها ۲۹ نمونه از این مارنها را برداشت و خصوصیات شیمیایی آنها بررسی شد. در این بررسی برخی از املاح مهم مارنها و همچنین ویژگی های شیمیایی مارنها چون PH و EC در نمونه های جمع آوری شده مورد ارزیابی و سنجش قرار گرفتند. نتایج نشان می دهد که نمونه های مارنی که از عمق برداشت شده اند و همچنین مارنهای واقع در اراضی شیب دار و مارنها به رنگ خاکستری-سبز دارای غلظت املاح محلول بالا و در نتیجه EC بیشتری می باشند. بطرف راس توالی تشکیلات مارنی روند تصاعدی در میانگین غلظت سدیم، کلسیم، کلر و همچنین درصد گچ و ECمشاهده می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.