بررسی میزان آگاهی زنان ۶۰-۴۰ ساله در رابطه با علایم یایسگی ، درمان و پیشگیری از عوارض آن در شهرستان خلیل آباد ۱۳۹۳


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان آگاهی زنان ۶۰-۴۰ ساله در رابطه با علایم یایسگی ، درمان و پیشگیری از عوارض آن در شهرستان خلیل آباد ۱۳۹۳ دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان آگاهی زنان ۶۰-۴۰ ساله در رابطه با علایم یایسگی ، درمان و پیشگیری از عوارض آن در شهرستان خلیل آباد ۱۳۹۳  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان آگاهی زنان ۶۰-۴۰ ساله در رابطه با علایم یایسگی ، درمان و پیشگیری از عوارض آن در شهرستان خلیل آباد ۱۳۹۳،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان آگاهی زنان ۶۰-۴۰ ساله در رابطه با علایم یایسگی ، درمان و پیشگیری از عوارض آن در شهرستان خلیل آباد ۱۳۹۳ :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

یایسگی یک واقعه فیزیولوژیک است که در آن پزشکان و بیماران دست به دست هم داده تا بیماران را در موقعیت سلامت حفظ نمایند و آنان با آرامش خاطر به زندگی طبیعی خود ادامه دهند.آگاهی زنان در خصوص تغییرات این دوره در پیشگیری ودرمان عوارض آن اهمیت حیاتی دارد. پژوهش حاضر به منظور بررسی آگاهی زنان در رابطه با علایم یایسگی ( منوپوز) و پیشگیری از عوارض آن پرداخته است .روش کارو یافته ها: این یک مطالعه توصیفی – تحلیلی است که به منظور بررسی میزان آگاهی زنان در مورد علایم منوپوز و پیشگیری از عوارض آن صورت گرفته جامعه مورد پژوهش کلیه زنان ۴۰-۶۰ ساله که به درمانگا ه زنان مراجعه کردند می باش د .تعداد نمونه ۶۰۰ نفر بود که یافته ها نشا ن داد که اکثریت واحدهای مورد پژوهش ۵۱/۸% ز علایم و عوارض منوپوز دارای آگاهی مطلوب و ۴۸/۲% دارای آگاهی ضعیف بودند. ۸۰/۵% در مورد روش ها و چگونگی پیشگیری از عوارض آگاهی ضعیف و ۱۹/۵% دارای آگاهی مطلوب بودند. بین آگاهی از علایم یایسگی و محل سکونت ارتباط معنی داری وجود داشت . در این مطالعه مشخص گردید که سطح آگاهی روستاییان نسبت به ساکنین شهر در رابطه با علایم یایسگی بیشتر می باشد. همچنین بین آگاهی از علایم یایسگی و درآمد رابطه معنی داری وجود نداشت. نتیجه گیری: با توجه به آگاهی ضعیف در خصوص پیشگیری و درمان عوارض دوران یایسگی لزوم آموزش زنان در این زمینه مورد توجه قرار می گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.