مقاله تعیین خصوصیات بیوشیمیایی لیزوزیم ماهی سفید دریای خزر Rutilus frisii kutum


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تعیین خصوصیات بیوشیمیایی لیزوزیم ماهی سفید دریای خزر Rutilus frisii kutum دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین خصوصیات بیوشیمیایی لیزوزیم ماهی سفید دریای خزر Rutilus frisii kutum  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین خصوصیات بیوشیمیایی لیزوزیم ماهی سفید دریای خزر Rutilus frisii kutum،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین خصوصیات بیوشیمیایی لیزوزیم ماهی سفید دریای خزر Rutilus frisii kutum :

تعداد صفحات :۲۱

لیزوزیم یک مولکول کلیدی در سیستم ایمنی غیر­اختصاصی است و در سیستم دفاعی بسیاری از گونه‌ها نقش اساسی را در انهدام و سرکوب گونه­های بیماری­زای باکتریایی، با هیدرولیز پیوند گلیکوزیدی بین N- استیل مورامیک اسید و N- استیل گلوکز­آمین لایه پپتیدو­گلیکان دیواره سلولی باکتری‌ها بر عهده دارد. در گونه­های دریایی بیش‌ترین میزان این آنزیم در بافت­هایی مانند کلیه و طحال گزارش شده است. در این بررسی نمونه اولیه از بافت فوق کلیه ماهی سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum) استخراج شده، با استفاده از آمونیوم سولفات به ­صورت جزئی تخلیص شد و ویژگی­هایی مانند دما، pH بهینه و اثر غلظت‌های مختلف نمک کلرید سدیم و اوره بر فعالیت لیزوزیم مورد ارزیابی قرار گرفت. میزان فعالیت این آنزیم با استفاده از سوسپانسیون باکتری Micrococcus lysodeikticus به عنوان سوبسترا به دست آمد. نتایج نشان داد که pH بهینه لیزوزیم ماهی سفید ۶ و دمای بهینه ۴۵ درجه سانتی­گراد است. به علاوه فعالیت لیزوزیم ماهی سفید وابسته به نمک است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.