مقاله اثر رژیم آبیاری و نیتروژن بر فنولوژی، عملکرد دانه و اسانس روغنی بابونه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر رژیم آبیاری و نیتروژن بر فنولوژی، عملکرد دانه و اسانس روغنی بابونه دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر رژیم آبیاری و نیتروژن بر فنولوژی، عملکرد دانه و اسانس روغنی بابونه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر رژیم آبیاری و نیتروژن بر فنولوژی، عملکرد دانه و اسانس روغنی بابونه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر رژیم آبیاری و نیتروژن بر فنولوژی، عملکرد دانه و اسانس روغنی بابونه :
تعداد صفحات :۱۳
به منظور دستیابی به رژیم آبیاری و کودی مناسب در بابونه با تکیه بر برخی صفات مرتبط با عملکرد، آزمایشی در تبریز در سال زراعی ۱۳۸۶ بهصورت اسپلیت فاکتوریل بر پایه طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه فاکتور دور آبیاری (I) شامل ۶، ۱۲ و ۱۸ روز یکبار به عنوان عامل اصلی و ترکیب فاکتوریل کود نیتروژنه (N) شامل ۵۰، ۱۰۰ و ۱۵۰ کیلوگرم در هکتار و تقسیط کود (T) شامل کاشت (۱۰۰%) (T1)، کاشت(۵۰%) و ساقهروی(۵۰%) (T2) و کاشت(۲۵%)، ساقهروی(۵۰%) و آستانهگلدهی(۲۵%)(T3) به عنوان عامل فرعی اجرا شد. نتایج تحقیق نشان داد که افزایش فواصل آبیاری از ۶ به ۱۸ روز، زمان گلدهی را در سطوح اول، دوم و سوم کود بهترتیب ۲/۸، ۱۲ و ۵/۱۳ روز به جلو انداخت. بیشترین زمان تا رسیدگیدانه در تیمار دور آبیاری شش روز یکبار با ۱۵۰ کیلوگرم در هکتار کود نیتروژن و کمترین آن در دور آبیاری ۱۸ روز یکبار با ۵۰ کیلوگرم کود بود. افزایش میزان کود نیتروژنه مصرفی از۵۰ به ۱۰۰ کیلوگرم در هکتار، عملکرد گل را ۵/۷% فزونی بخشید. درصد اسانس گل از ۴۸/۰% در تیمار دور آبیاری ۱۸ روز یکبار با ۱۵۰ کیلوگرم کود تا ۹۸/۰% در تیمار دور آبیاری ۱۲ روز یکبار با ۱۰۰ کیلوگرم کود تغییر یافت. تقسیط کود روی عملکرد اسانس تأثیر گذاشت و بیشترین عملکرد (۸۲/۲ لیتر در هکتار) در تیمار تقسیط کود بهصورت کاشت (۵۰%) و ساقه روی (۵۰%) حاصل شد. با افزایش فواصل آبیاری از ۱۲ به ۱۸ روز عملکرد اسانس و عملکرد دانه به ترتیب ۴۹% و ۳۷% کاهش یافت. کاربرد کود بهصورت T3 در مقایسه با T2 و T1 موجب افزایش عملکرد دانه به ترتیب برابر ۷/۹ کیلوگرم در هکتار و ۸/۱۷ کیلوگرم در هکتار شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.