مقاله فهرست‌نویسی اسناد آرشیوی سازمان اسناد و کتابخان? ملی ایران بر اساس استاندارد بین‌المللی تنظیم و توصیف آرشیوی (ایساد)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله فهرست‌نویسی اسناد آرشیوی سازمان اسناد و کتابخان? ملی ایران بر اساس استاندارد بین‌المللی تنظیم و توصیف آرشیوی (ایساد) دارای ۳۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فهرست‌نویسی اسناد آرشیوی سازمان اسناد و کتابخان? ملی ایران بر اساس استاندارد بین‌المللی تنظیم و توصیف آرشیوی (ایساد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فهرست‌نویسی اسناد آرشیوی سازمان اسناد و کتابخان? ملی ایران بر اساس استاندارد بین‌المللی تنظیم و توصیف آرشیوی (ایساد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فهرست‌نویسی اسناد آرشیوی سازمان اسناد و کتابخان? ملی ایران بر اساس استاندارد بین‌المللی تنظیم و توصیف آرشیوی (ایساد) :

تعداد صفحات :۳۲

هدف: پژوهش حاضر، به‌منظور شناسایی عناصر توصیفی و میزان مطابقت فهرست‌نویسی اسناد آرشیوی با استانداردهای بین‌المللی تنظیم و توصیف آرشیوی (ایساد) در معاونت اسناد سازمان اسناد و کتابخان ملی ایران انجام شده است. روش/ رویکرد پژوهش: روش پژوهش، پیمایش تحلیلی است. برای گردآوری داده‌های پژوهش از سیاه وارسی، قوانین مربوط به استانداردهای آرشیو، و مصاحبه استفاده شده است. نتایج، با استفاده از روش‌های آمار توصیفی (فراوانی و درصد) در قالب جدول و نمودار ارائه شده است. جامع پژوهش، شامل پژوهشگران و متخصصان تنظیم و پردازش اسناد، دفاتر راهنما، و کاربرگه‌های فهرست‌نویسی اسناد آرشیوی در سازمان پیش‌گفته می‌باشد. یافته‌ها: یافته‌های پژوهش نشان می‌دهد که عناصر توصیفی در فهرست‌برگه‌های اسناد آرشیوی، با ایساد مطابقت دارد. همچنین، مشخص شد که عناصر اطلاعاتی «نام پدیدآور» با ۶۲/۱۶ درصد و «توصیفگرها» با ۲۶/۹۱ درصد به‌وسیل ابزارهای مستندسازی، همخوانی دارد و حدود ۸/۸ درصد آن‌ها مستندسازی نشده‌اند. بنابراین، از دیدگاه متخصصان و کارشناسان تنظیم و پردازش اسناد، فهرست‌نویسی اسناد آرشیوی براساس ایساد تأثیر مثبتی در سازماندهی اسناد دارد. نتیجه‌گیری: در پایان می‌توان نتیجه گرفت که استاندارد بودن شیو توصیف منجر به بازیابی بهتر اسناد مرتبط شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.